01.10.2019  |  Business  |  Utrustning

iRobot Keep Out Zones (Tillgång förbjudet-zoner)

Sponsrat innehåll Vad är detta?

iRobot stöder nu Keep Out Zones (Tillgång förbjudet-zoner) på utvalda modeller utrustade med Imprint™ Smart Mapping-teknologi.

Med de smarta Keep Out Zones kan du säga till roboten, var den inte ska städa, som t ex omkring dina husdjurs mat- och vattenskålar samt platser, där det kan vara svårt för roboten att navigera. Keep Out Zones är tillgängliga på Roomba robotdammsugare s9+/i7/i7+ samt Braava jet m6 robotgolvmoppar.

För mer information om Keep Out Zones (tillgång förbjuden-zoner) och inställning av Imprint™ Smart Map, vänligen besök: IRobot Keep Out Zones eller How do I create a Keep Out Zone

Länk till video – Keep Out Zones Roomba i7/i7+: https://www.youtube.com/watch?v=SCtlsh3yvhg

Länk till video – Keep Out Zones Roomba s9+: https://www.youtube.com/watch?v=pcenxZixFJY

Länk till video – Keep Out Zones Braava jet m6: https://www.youtube.com/watch?v=clJTjXVpEMg

Länk till high-res bilder: http://media.witt.dk:8080/_cS_lHXiQ9fy3lR

För ytterligare information kontaktas:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.