30.04.2019  |  Business  |  Utrustning

iRobot Roomba i7+ robotdammsugaren skördar eftertraktade designpriser

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den har blivit mycket väl mottagen på marknaden, är en av de med sökta robotdammsugarna på nätet, och kritiker höjer den till skyarna. Nu skördar den även världens mest eftertraktade designpriser.

Red Dot - Best of the Best 2019 Award

iRobots robotdammsugare Roomba i7+ med Clean Base Extern dammbehållare har just vunnit Red Dot 2019 - Best of the best-priset i kategorin: produktdesign. Best of the Best ges för banbrytande design till de bästa produkterna i kategorien, och är Red Dots bästa placering i tävlingen.

Red Dot Award / Produktdesign är en av världens största designtävlingar. 2019 deltog designers och tillverkare från 55 länder med mer än 5500 produkter i tävlingen. Men bara 1,5 % av de anmälda produkterna, vann en Red Dot: Best of the best. Den internationella juryn består av erfarna experter med olika fackkompetens, som i mer än 60 år har samlats en gång om året för att välja ut årets bästa design. Under den avgörande processen, som varar i flera dagar, testar de produkterna, diskuterar dem och når till slut ett välgrundat beslut avseende designkvaliteten på de anmälda produkterna. Trogen mottot "På jakt efter bra design och innovation" fokuserar deras värdering på kriterier som nivå för innovation, funktionalitet, allmän kvalitet, lång livslängd och ergonomi. https://www.red-dot.org/.

iF DESIGN AWARD 2019

iRobots Roomba i7+ robotdammsugare har dessutom vunnit iF DESIGN AWARD 2019, ett världsberömt designpris. Den vinnande produkten, Roomba i7+ med Clean Base Extern dammbehållare vann i disciplinen produktdesign i kategorin för robotdammsugare. Roomba i7+ övertygade de 67 jurymedlemmarna, bestående av experter från hela världen, med sin unika Clean Base Externa dammbehållare och Imprint Smart Mapping. Konkurrensen var hård: mer än 6400 anmälda produkter från 50 länder, som alla hoppades på att vinna kvalitetsmärket. Se under “Design Excellence-sektionen” i iF WORLD DESIGN GUIDE för mer information om Roomba i7+.

I 66 år har iF DESIGN AWARD varit välkänt som tongivande för exceptionell design. IF-märket är känt över hela världen för utmärkt design, och iF DESIGN AWARD är ett av de mest eftertraktade designpriserna i världen.

Roomba i7+ är dessutom mottagare av CES Innovation Awards Honoree, och blev handplockad som en av TIME Magazines Bästa uppfinningar / TIME Magazine’s Best Inventions.

Rek. försäljningspris: SEK 13 999,-
Länk till high-res bilder: http://media.witt.dk:8080/_jRf0sI1Qff13bR
Länk till video: https://youtu.be/bPX526iUA5Q
För mer information om iRobot i7+: www.irobot.com

För ytterligare information kontaktas:
Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.