12.05.2020  |  Business  |  Outdoor

JA – det är faktiskt en ebike…

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Namnet är Coboc – lättvikts-ebikes på bara 10,8 – 17,5 kg med enkel och intuitiv kontroll. Den specialutvecklade motorn är 100 % integrerad och perfekt anpassad för alla modeller.

Allt från konstruktion till elektriska komponenter och software är utvecklat av tyska Coboc med fokus på dig och din körupplevelse.

Är det verkligen en ebike?
Cyklarna är utvecklade utifrån en minimalistisk synvinkel – hur bra design är lika med ”så lite design som möjligt”. Stilren, elegant och fokus på detaljer påkallar Coboc-cykeln sig aldrig onödig uppmärksamhet, men ger dig istället den perfekta körupplevelsen med den assistans som du behöver – diskret, snygg och smooth.

2-i-1 lättviktaren som ger dig ännu större flexibilitet
Designfilosofin bakom Coboc-cykeln: ”Less is more” får man säga vara uppnått med ebikes på bara 10,8 - 17,5 kg. Därmed kan cykeln tas med överallt, och trappor har plötsligt ingen avskräckande effekt. Jämfört med traditionella elcyklar är Coboc faktiskt 30–45 % lättare.

Trots sin låga vikt kan Coboc-cyklarna ändå användas som helt vanliga cyklar utan assistans. Valet är ditt...

När design och integration går ihop i en högre enhet
Alla de komponenter som ska till för att göra en ebike – batteri, motor, kontrollpanel – är elegant integrerade i ramen och vid det bakre hjulet. Detta boostar inte bara cykelns unika design, men höjer samtidigt integrationen, eftersom alla systemets delar är holistiskt utvecklade – och den perfekta matchningen uppstår. 

Snabb och varaktig
Uppladdning sker på bara två timmar, och med en räckvidd på batteriet på hela 70–100 km, kan du lugnt sätta dig till rätta i sadeln och njuta av turen.

Enkel kontroll
Som utgångspunkt liknar det inte en ebike... Den har nämligen ingen display på styret. Men med ”Less is more” i tankarna har Coboc utvecklat egen interface, som är lätt att komma åt främst på ramen, och som bara består av power-knapp, uppladdningsport och LED display.

En värld full av möjligheter med den integrerade appen
Med kort- och navigationsfunktioner, dashboard med hastighet, körläge, övervakning av elektriska komponenter, justering av körprofiler och motorassistans samt supportinfo, innehåller appen allt det du ska använda för att uppnå den perfekta cykelturen.

Prisbelönade Coboc-ebikes
Cyklarna vinner kontinuerligt eftertraktade designpriser, och med det allsidiga sortimentet finns det en cykel för alla – oavsett kön, ålder och behov.  

  • Urban, big city, fashion, independent, freedom, fast, modern. För den yngre målgruppen: 25–45 år
  • Urban, city, commuting, business, career, family. För målgruppen: 35–65 år
  • Adventure, power, fast, trekking, sporty, urban, nature. För målgruppen: 30–55 år

Länk till highres. bilder: http://media.witt.dk:8080/_rbd8qLT8kfz70R

Link till katalog: http://media.witt.dk:8080/_WYdYiK1RsfX7TR

För ytterligare information om Coboc: www.witt-ecommute.com/coboc

För ytterligare information kontaktas:

Jesper Nørgaard Tvilum
Sales & Product Manager E-Commute
Tel: +45 23 23 80 60
Mail: Jnt@witt.dk

Om Witt
Witt A/S er Nordens starkaste brandhouse. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, och utvecklar och distribuerar även produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater för hemmet med fokus på god design. Med tillägget av Coboc till vår e-commute-avdelning har vi på allvar stärkt vår position på marknaden och är redo att ge dig den perfekta körupplevelsen.

Om Coboc
Ursprungligen var det en ambitiös dröm för två fysiker och cykelbud: ”Att cykla på en elektrisk cykel som fungerar väldigt bra och fortfarande ser väldigt bra ut.” De grundlade Coboc för att realisera denna dröm. Med passion, kreativitet och stor noggrannhet i utvecklingen konstruerade de den första Coboc-cykeln. Den perfekta symbiosen mellan funktion och design. En ebike, som är konstruerad och tillverkad uteslutande av det tyska företaget Coboc. Med en extraordinär design fann företaget, som grundades i Heidelberg 2011, balansen mellan komplex teknik och enkel användning. Utan att kompromissa med det viktigaste - nämligen cykelglädjen. I dag består sortimentet av nio modeller, och firman har 30 anställda. E-commute är framtiden – Coboc banar väg, och sätter standarden för framtiden ebikes.  

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.