22.03.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Jag sprider leenden och glädje

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Robotdammsugaren iRobot Roomba j7+ fortsätter att skörda framgångar på marknaden och skapar leenden och glädje hos recensenter, konsumenter och ja, till och med hos husdjuren. Det kan nämligen något som inga andra kan …

Med recensioner som:

  • AOD: ”Roomba J7+, som själv tömmer sin påse, är en av de mest självgående och intelligenta robotdammsugare som vi har testat, men också bland de mest effektiva och väldesignade.”
  • Tek.no: ”Den absolut snyggaste robotdammsugaren och laddningsstationen vi någonsin testat.”
  • M3: ”Utan tvekan iRobots smartaste och effektivaste robotdammsugare hittills.”
  • AfterDawn: ”Roomba j7+ är den bästa robotdammsugaren på marknaden.”

Kombinerat med:

  • Optimal datasäkerhet: iRobot Roomba j7+ har uppnått den erkända TÜV-SÜD Cyber Security-märkningen. Det första företaget i världen som har mottagit en certifiering på den här nivån.
  • P.O.O.P. Pet Owner Official Promise: Om din Roomba j7+ inte undviker ditt husdjurs efterlämningar ger vi dig en ny robot gratis.

Det råder inga tvivel: Roomba j7+ är dagens och framtidens robotdammsugare som hela tiden blir smartare – baserat på dig, dina behov, dina önskemål och ditt hem.

Rek. försäljningspris iRobot Roomba j7+: SEK 11 499

Länk till P.O.O.P presentationsvideo: https://youtu.be/q0Xq2hlOGuI
Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-zX0RWOYCpl

För mer information om iRobot: https://www.irobot.se

Följ iRobot på: Facebook och Instagram

För mer information kontakta:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
E-post: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.