26.02.2018  |  Interior  |  Brukskonst

Jubileumsstål

Sponsrat innehåll Vad är detta?

2018 kan Rosendahls signaturserie ”Grand Cru” fira 25 år på den danska designscenen.

2018 kan Rosendahls signaturserie ”Grand Cru” fira 25 år på den danska designscenen, men det märks ingen metalltrötthet i världen med de ikoniska spåren. Tvärt om står Grand Cru, som utgår från den välkända vinproppen i stål och gummi, starkare än någonsin. Seriens sortiment omfattar idag så gott som alla kategorier till bord och hem, och Grand Cru-jubileet markeras med en nytolkning av den klassiska kronljusstaken som omsätter Rosendahls DNA till en ”stålren” ny bruksdesign och hyllar tanken på att göra varje dag vacker.

Som ljus- och designnation har danskarna alltid haft en förkärlek till ljusstaken. Ljusstaken gör inte så stort väsen av sig, men i gengäld förmår den enkla designen att inkludera de två viktigaste parametrarna i Nordic Living: funktionalitet och estetik. När vi tänder levande ljus sprids omedelbart en mysig stämning och rummet omfamnas av ett mjukt sken, samtidigt som ljusstaken har en särskild förmåga att förstärka hemmets inredningsstil – från bohemiska ljuslyktor till stilrena designljusstakar. De sistnämnda hör till vårens Grand Cru-nyhet: Jubileumsljusstaken i massivt stål, som ger tyngd och stabilitet åt det klassiska kronljuset och kastar nytt ljus över de välkända spåren som är Grand Cru-seriens signatur.

Rosendahl Grand Cru jubileumsljusstake (H: 14 cm) i blankpolerat, rostfritt stål kostar SEK 399,00 (rek. pris)

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.