21.10.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Just blend it…

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Enkel, elegant och effektiv blender - med funktioner, du faktiskt har användning för. Varje gång!

Smoothies, krossad is och ett rengöringsprogram är allt, vad du behöver i en blender. Den effektiva  och stilfulla blendern från Witt har 3 förprogrammerade inställningar och ett manuellt vridreglage med steglös hastighet samt pulsfunktion. Enklare kan det inte bli.

Med en kraftfull 1200 W motor, 6 knivar och 20 000 varv, säkerställer blendern en jämn och enhetlig konsistens – och klarar utan problem hårda råvaror som istärningar, mandlar och nötter.

Blendern är klassisk och stilren, och finns i både rostfritt stål och svart.  

”Just blend it” med Witt Classic, och njut av den silkeslena konsistensen från blendern, som ger exakt det resultat som du behöver.  

Witt Classic blender WCB1200B / WCB1200S, Rek. försäljningspris: SEK 1.499,-

Länk till highres. bilder: https://we.tl/t-aeRaCK87Ga

För ytterligare information kontaktas:

Christina Vang Hansen
Product manager Witt SDA / Teministeriet
Mail: cvh@witt.dk
Tlf: +45 92 43 80 62

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.