16.09.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Köksvåg: 1x liten och exakt – med 0,1 g intervall, 2x batterifri

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den nya digitala köksvågen från Witt Classic-serien kan med sin 0,1 g viktintervall väga så exakt, att även finsmakaren kan tillfredsställa sin fina smakpalett. De batterifria köksvågarna från Witt Premium-serien gör livet enklare.

Digital köksvåg / Witt Classic-serien
Med den nya digitala köksvågen öppnas nya möjligheter för precision! Kaffeentusiasten vet, att den perfekta koppen kaffe kräver en exakt uppmätt mängd kaffebönor, endast då säkerställs den helt optimala smakupplevelsen. Med 0,1 g viktintervall (från 1 g till max. 5 kg) får du nu ofattbara möjligheter att väga exakt och därigenom säkerställa ett perfekt slutresultat – oavsett om du lagar förrätt, huvudrätt, dessert eller brygger kaffe/te.

Rek. försäljningspris, Witt WCKS5BM: SEK 449,-

Länk till highres. bilder: https://we.tl/t-hmzzuY5Qqi

För mer information om produkten: https://www.witt.dk/brands/witt/produkter/koekkenmaskiner/koekkenvaegte

Hållbara, batterifria köksvågar / Witt Premium-serien
Slut med batterier i soporna som förorenar miljön och som tar slut på ström i de värsta möjliga situationerna! Med de nya köksvågarna "pumpas" energinivån upp enkelt och snabbt och vågen är klar att användas.

Det finns två modeller i den batterifria serien:

  • Den ”klassiska” köksvågen med tanke på storlek och utseende. Här vrids knappen bara ett par gånger, och du är klar att börja väga.
  • Den lilla och smidiga hopfällbara köksvågen. Här ska du bara öppna och stänga vågen ett par gånger och därefter är vågen redo.

Enkel, praktisk, hållbar och elegant stilren design.

Rek. försäljningspris, Witt WPKS5S: SEK 699,-

Rek. försäljningspris, Witt WPKSF5S (hopfällbar): SEK 599,-

Länk till highres. bilder Witt WPKS5S: https://we.tl/t-nWhuOpNgAE

Länk till highres. bilder Witt WPKSF5S: https://we.tl/t-oqnUxeWI1Z

För mer information om produkten: https://www.witt.dk/brands/witt/produkter/koekkenmaskiner/koekkenvaegte

För ytterligare information kontaktas:

Christina Vang Hansen
Product manager Witt SDA / Teministeriet
Mail: cvh@witt.dk
Tlf: +45 92 43 80 62

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.