15.11.2019  |  Business  |  Trends

KARTLÄGG DIN WI-FI-TÄCKNING MED IROBOT ROOMBA 900-serien

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med den nye funktionen på iRobot Roomba® registreras den trådlösa signalstyrkan i hemmet för att framhäva områden, som kan ha dålig Wi-Fi-förbindelse. Detta kan du se i detalj på en karta i din app.

Roboten fångar upp en Wi-Fi-signal via sin inbyggda trådlösa sändare, och kombinerar Wi-Fi-informationen med den karta som den upprättar för att skapa Wi-Fi-täckningskarta. Med denna funktion kommer du att ha möjligheten att förstärka signalen och därmed förbättra upplevelsen med Wi-Fi-anslutna enheter i hemmet.

Denna funktion är tillgänglig i iRobot® HOME appen för Roomba® 900-serien.

För ytterligare information om Roomba 900-serien: https://witt.zone/irobot/roomba-966-robotdammsugare/

För ytterligare information kontaktas:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.