28.10.2021  |  Business  |  Branschnytt

Kasthall öppnar i Malmö

Ny matta inspirerad av skånska rapsfält

I mitten av oktober öppnade Kasthall en flaggskeppsbutik på Baltzarsgatan i Malmö. Inför öppningen lanseras mattan Rapsåker, framtagen av Ilse Crawford och Kasthall som en hyllning till de skånska rapsfälten. Hösten 2012 öppnades Kasthalls första flaggskeppsbutik på Ingmar Bergmans gata i Stockholm. Sedan dess har företaget öppnat ett showroom på Manhattan i New York, en butik i Breraområdet i Milano samt ett showroom i Göteborg.

Med den nya butiken i Malmö blir tillgängligheten större för besökare från både södra Sverige och Danmark.

”Vi såg Malmö som ett naturligt val när vi diskuterade läget för vår nästa butik. Malmö är generellt en designintresserad stad med ett kontinentalt läge med tanke på närheten till Köpenhamn. Dessutom finns det många arkitektbyråer på båda sidor av sundet som vi redan idag samarbetar med”, säger Annika Rutegård, Kasthalls retailchef.

www.kasthall.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.