08.07.2020  |  Business  |  Textil

Kasthall anlitar ny agent i Danmark

Vill stärka sin närvaro på marknaden.

Det svenska hantverksmässiga mattföretaget Kasthall anlitar Alex Colding som ny agent i Danmark. Colding kommer att upprätthålla relationerna mellan Kasthall och den danska detaljhandeln, samt landets arkitekter och andra relevanta aktörer. Detta för att överlag stärka företagets position på den danska marknaden. Alex Coldings portfolio i övrigt består bland annat av Arper, Cappellini, Cassina, Classicon, Ingo Maurer och Poltona Frau.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.