30.06.2022  |  Interior  |  Tabletop

Klassiker i nya kulörer

Höganäs Keramik uppdaterar sitt ikoniska krus

”Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade ett höganäskrus i en svångrem om halsen”. Så inledde Augusti Strindberg romanen Hemsöborna och skrev därmed in det klassiska kruset från skånska Höganäs i litteraturhistorien. Nu presenterar Höganäs Keramik, idag ägt av Rörstrand, sitt ikoniska krus i tre nya kulörer; sand, vit och grafitgrå, och i en moderniserad form. Krusen har lock i ek och fungerar lika bra som vaser som för förvaring och dekoration.

www.rorstrand.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.