19.10.2020  |  Interior  |  Design

Klassisk väska i svensk design - gjord av sockerrör

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hinzaväskan är den perfekta shoppingkassen och strandväskan. Väskan är även suverän som handväska, att packa i för utflykt, badhuset eller när du ska gå på fest. Den är tålig, står stadigt och är lätt att hålla ren. Med innerväska eller överdrag som tillbehör blir väskan ännu mer användbar.

Hinzaväskan är utmärkt till snygg och praktisk förvaring i hemmet av till exempel veckomagasin, ved och barnens leksaker. Listan kan göras lång, bara fantasin sätter gränser.

GREEN PLASTIC - Plasten i väskan är biopast, en så kallad grön plast. Den är framställd av sockerrör som är en förnyelsebar råvara. 

Tags: Hinza AB

Mer från Hinza AB

Hinza AB

www.hinza.se

  • info@hinza.se
  • +46 435-300 46
  • Gustavsborg 701 284 91 Perstorp, Sweden

På 50-talet var Perstorp AB Skandinaviens största tillverkare av plastföremål. Företaget tillverkade allt från små ingående tekniska komponenter till den berömda Perstorp Plattan i laminat. Perstorp AB tillverkade även hushållsartiklar däribland en väska i plast som fick namnet Shoppingbag 329. Syftet med väskan var att…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.