29.10.2019  |  Dining  |  Tabletop

Klassiska tomtar till bordet

Fyrklövern i juligt samarbete med Åsa Götander.

Årets julservis från Fyrklövern är dekorerad med tomtetillverkaren Åsa Götanders bedårande tomtar. Servisen tillverkas i fältspatporslin samt tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Historien om Åsa Götanders tomtar började med att hon tillverkade några stycken till en lokal julmarknad i Gislaved, för att därefter öppna en egen liten tomtebod innan hon lanserade stort på Formex och framgången var ett faktum.

www.fyrklovern.se

 -JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.