17.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Klinta lanserar digitalt mässkoncept

Personliga onlinemöten ersätter fysisk närvaro.

När många av säsongens mässor har ställts in på grund av coronaviruset och covid-19 tvingas företagen tänka om gällande försäljning och inköp. Det svenska grossistföretaget Klinta har därför lanserat ett alternativt upplägg för sin närvaro på de skandinaviska mässorna. Upplägget går ut på digitala möten med en eller flera samarbetspartners åt gången. Inför mötena har Klinta byggt upp en liknande monter som annars hade presenterats på mässan. Detta för att skapa samma känsla och tydlighet. Den tekniska biten sköts av ett externt företag som säkerställer hög kvalitet både på teknik och generell upplevelse. Klinta är baserade i Höör. Företaget tillverkar och säljer främst naturliga doftljus och rumsdoft.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.