21.08.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Knivskarpt i köket

Fiskars lanserar Hard Edge.

I höst lanserar Fiskars den nya knivserien Hard Edge. Knivbladen i rostfritt stål tillverkas genom Fiskars LZR-EDGE-teknik som håller knivarna vassa upp till fyra gånger längre än standardknivar. För ett bättre grepp har knivarna utrustats med ergonomiskt mönstrade handtag. Hard Edge-knivarna är enkla att underhålla och tål att diskas i maskin.

Serien består av en klassisk kockkniv i tre storlekar samt en brödkniv, santokukniv, förskärare, filékniv, grönsakskniv, skalkniv och tomatkniv.

www.fiskars.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.