17.06.2020  |  Furniture  |  Design

Komfort som tål att synas i sömmarna

Pierre Sindre designar för Gemla.

Anrika Gemla har en lång tradition av ångböjt trä. Under våren lanserades företagets första stoppmöbel, loungefåtöljen Humble, i design av Pierre Sindre. Stolens trästomme består av ask från FSC-certifierade skogar. Sitsen är uppbyggd kring en klassisk träkärna, med flätade resårer i kombination med stoppning av tagel och naturlatex tillsammans med GOTS-certifierad ull. Tapetsering görs med vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri eller ekologisk ulltextil.

www.gemlaab.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.