12.07.2019  |  Interior  |  Accessories

Konstfull keramik

Cooee i samarbete med Kristiina Haataja.

Det svenska inredningsföretaget Cooee tillverkar inredningsdetaljer i keramik, pulverlackerat stål och mässing i dämpade och jordnära toner. Nu utökas sortimentet med en ny kollektion dekorativa inredningsdetaljer. I samarbete med konstnären Kristiina Haataja presenteras Cooee x Kristiina, som består av 13 unika skulpturer i keramik.

”Mötet med Cooee har resulterat i en exklusiv kollektion skulpturer som jag hoppas ska inspirera till att inreda hemmet med konst”, säger Kristiina Haataja.

Kollektionen börjar säljas i augusti.

www.cooee.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.