15.06.2018  |  Interior  |  Utrustning

Kontroll över hemmets elektronik

Ewa Home lanserar fjärrstyrd väggkontakt.

Ewa Switch är en fjärrstyrd kontakt med tillhörade app, som har tagits fram av det svenska innovationsföretaget Ewa Home. Kontakten kan sättas i valfritt vägguttag och därefter kan de anslutna apparaterna styras med hjälp av appen, oberoende av var någonstans i världen användaren befinner sig. Dessutom kan man ställa in appen till att skicka notiser om en apparat går sönder eller har glömts på eller av av misstag. Appen ger även kontroll över hushållets energiförbrukning, vilket är bra ur miljösynpunkt.

www.ewahome.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.