21.08.2019  |  Dining  |  Tabletop

Kopp med klassisk förebild

Royal Copenhagen utökar sin julservis.

Anrika Royal Copenhagens julservis Star Fluted Christmas lanserades 2006 med inspiration från en julservis från sent 1800-tal. Sedan dess har företaget lanserat nya delar med jämna mellanrum. Årets nyhet är en kopp för kaffe eller varm choklad vars klassiska form och högt placerade öra lånats från en kopp för varm choklad från 1884. Mönstret med julgransdekoration som hänger från granrisgirlanger är baserat på ett original skapat av konstnären Dag Samsund.

www.royalcopenhagen.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.