14.08.2019  |  Interior  |  Accessories

Kunskapstavlan samarbetar med Naturskyddsföreningen

Motiv med tips för att rädda hotade vilda bin.

Företaget Kunskapstavlan startades 2016 av Jennie B Lindfors och Agneta Norlin, som lärde känna varandra när de arbetade på reklambyrå. Den första kollektionen blev The Life Collection som förmedlar kunskap om hjärt- och lugnräddning och luftvägsstopp på barn. Nu lanseras tavlan Våra älskade bin i samarbete med Naturskyddsföreningen. En stor del av Sveriges vilda biarter är på väg att försvinna och tavlan ger smarta och roliga tips på hur var och en kan hjälpa till att rädda de viktiga pollinatörerna. Från varje såld tavla går 20 kronor oavkortat till Naturskyddsföreningens arbete för biologisk mångfald.

www.kunskapstavlan.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.