18.04.2019  |  Dining  |  Tabletop

Kvällsdopp med Mumin

Den ensliga ön är sommarens mugg.

Sommaren 2019 pryds Arabias muminmugg av bilder från Tove och Lars Janssons tecknade serie Den ensliga ön, där mumintrollen njuter av semestern och tar ett dopp i kvällssolen. Den tecknade serien publicerades först i tidningen The Evening News i England år 1955. Servisen finns till försäljning från 15 april och under en begränsad tid framåt. Den består av en mugg, en tallrik, två saftskedar samt minifigurinerna Tooticki och Lilla My.

arabia.fi

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.