01.03.2023  |  Interior  |  Bad

Kvalitet med komfort från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det finns en anledning till att en av Södahl absolut mest populära handduksserier heter Comfort Organic. De läckra, mjuka handdukarna är inte bara superbehagliga mot huden, utan också 100 % ekologiska – och de finns nu i en ny vacker färg.

Om du gillar att skämma bort dig själv med läcker vardagslyx som både syns och känns, bjuder Södahl nu på ett antal vackra vårnyheter. Svep in både badrummet och kroppen i den lyxiga känslan hos Comfort Organic-handduken – och lägg till en elegant retro-twist med den nya Clarity-serien.

Diskret välbefinnande

Tjock och mjuk kvalitet med bra uppsugningsförmåga. Comfort Organic är välbehag invävt i en både slitstark och ekologisk kvalitet. Den enfärgade designen, det vävda kantbandet nertill och upptill, en stickad upphängningsögla och den diskret vävda logotypen ger ett exklusivt uttryck – som nu även finns i den eleganta färgen Taupe.

Comfort Organic finns som badhandduk med måtten 70 x 140 cm, handduk 50 x 100 cm och gästhandduk 40 x 60 cm. Den finns även som tvättlapp med måtten 30 x 30 cm. Alla är i underbar 100 % ekologisk bomull, GOTS-certifierade och STANDARD 100 by OEKO-TEX®.  

Lyxig retro-look

Om du vill fullända känslan av lyx är den nya serien Clarity med sin vackra retro-look det perfekta valet. Clarity finns i färgerna Clear, Sky blue och Golden Yellow – den sistnämnda har en vacker bronsfinish på tvålpumpen, som har måtten 8 x 19 cm, medan tandborstmuggen har måtten 8 x 10,3 cm.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.