27.02.2018  |  Interior  |  Brukskonst

Kvarnar på Grand Cru-vis

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu lanserar Rosendahl en ny kvarndesign som är en krydda för både bordsdukningen och måltiden.

Modern matlagning går idag i många olika smakriktningar. Det kräver ett välsorterat kryddutbud i kökslådan, men ökar samtidigt behovet för nymalet salt och peppar på bordet för att kunna ge den ”final touch” som bara vi själva kan känna smaken av. Med det i åtanke (och som en markering av Grand Cru-seriens 25-årsjubileum i år) lanserar Rosendahl nu en ny kvarndesign som är en krydda för både bordsdukningen och måltiden med en konisk formgivning, glaserat vitt porslin och en organisk ovandel i ek, helt i linje med Grand Crus välkända DNA.

Det sägs att det finns en Rosendahl Grand Cru-produkt i varje danskt hem och en blick på statistiken visar att det nog kan stämma. 1993 såldes den allra första Grand Cru-produkten, vinproppen i stål och gummi, i över 20 000 exemplar den första månaden och 25 år senare har Grand Cru-seriens signatur (de nedåtgående spåren och det minimalistiska formspråket) sedan länge tagit språnget från vinets värld till bestick, porslin, trä, stengods, termoskannor, plastföremål och glas.

Grand Cru mal så att säga i alla kategorier och som en markering av födelsedagen 2018 lanserar Rosendahl just en ny kvarndesign, som tilltalar passionerade Grand Cru-samlare samtidigt som nya fans av brukskonst kan stiga in här.

Rosendahl Grand Cru saltkvarn och pepparkvarn (H: 19 cm) i porslin med lock i ek kostar SEK 449,00/st. (rek. pris). Kvarnarna säljs dessutom tillsammans för SEK 899,00 (rek. pris) för ett set.

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.