17.03.2023  |  Kitchen  |  Food

Läckra, coola nyheter från HOLM

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Kocken Claus Holm är känd för sin passion för den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden – och för glimten i ögat och sina yviga armrörelser. Nu lanserar HOLM vackra förvaringslådor, lite gott för osten och en nypa salt.

Förutom en lekfull inställning till matlagning lägger Claus Holm stor vikt vid hög kvalitet i form av bra och gedigna redskap. Det har resulterat i HOLM-serien i akaciaträ, som är lika fin som den är solid – och med våren knoppar också HOLM-serien av sig i form av ett antal vackra nyheter.

Lyx för ostälskare

En klassisk ostskärare i rostfritt stål med vackert handtag i akaciaträ som gör sig fint till alla ostanrättningar. Ostskäraren är 24,5 cm lång och kompletteras av en annan nyhet: en 22,5 cm lång osthyvel i samma look och samma material.

Nytt är också det raffinerade salt- och pepparkvarnsetet i svartmålat akaciaträ med keramisk kvarn. Setet har ett mycket enkelt utseende och kvarnarna är märkta med ett diskret S respektive P.

Dekorativ förvaring

Praktisk förvaring är avgörande för ett bra flöde när du arbetar i köket – och då gör det ju inget om den samtidigt är snygg. Det gör det med nya, estetiska förvaringslådorna från HOLM, även de i akaciaträ.

Akaciaträ behöver bara torkas av med en fuktig trasa efter användning och efterbehandlas med matolja några gånger om året eller efter behov. De nya lådorna finns i två storlekar: 26 x 14 x 7 cm och 32 x 23 x 10 cm – och de är perfekta för förvaring av allt från oljor, rubs och dipp till kryddor.

Alla trädelar är tillverkade i FSC®-certifierat akaciaträ (FSC-C166612).

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.