26.03.2021  |  Interior  |  Design

Lämna in bidrag till Bolia Design Awards

Blir din design nästa storsäljare?

Vasen Bronco, soffbordet Latch och soffan Pebbles lämnades alla in som bidrag till Bolias designtävling Bolia Design Awards. Idag är de bästsäljare i Bolias kollektioner. Fram till den 19 april har designproffs och amatörer möjlighet att skicka upp till tre olika förslag på nya potentiella storsäljare. Deltagarna tävlar om ett förstapris på 50 000 danska kronor samt ett publikpris och ett hållbarhetsprios på vardera 25 000 danska kronor. Vinnarna presenteras 21 maj. Läs mer om tävlingsvillkoren på Bolias hemsida.

www.bolia.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.