02.07.2020  |  Dining  |  Utrustning

Långpipig design

Bodum lanserar ny bryggare för slow coffee.

Bodum har lanserat Bistro Gooseneck, den optimala slow coffee-bryggaren. Vattnet rinner långsamt ut genom pipen och säkerställer att bryggningen tar den tid den ska. Bistro Gooseneck är en ny och elegant produkt, som tillför kvalitet och exakthet till kaffebryggningen. Design och funktionalitet går hand i hand, vilket understryker vikten av att brygga långsamt, så att kaffet får god tid på sig att utveckla alla aromer.

www.bodum.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.