24.05.2022  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus ångar på

Ny butik i Tyresö Centrum öppnade i maj

Inredningskedjan Lagerhaus har under det senaste året öppnat i genomsnitt en ny butik i månaden och i mitten av maj var det dags för Tyresö Centrum. Den nya butiken, som har en butiksyta på dryga 300 kvadratmeter, blir Lagerhaus sjuttonde butik i Stockholmsområdet.

”Lagerhaus vision är att skapa Happy Places & Moments, därför fortsätter vi att expandera vårt butiksnät än mer. Äntligen har vi hittat rätt lokal i Tyresö Centrum, som känns som en självklar Lagerhausdestination i Stockholmregionen”, kommenterar VD Martin Almerud.

I slutet av maj står Solna Centrum och  Avion Shopping i Umeå på tur och lagom till semestern har gränshandelsbutiken i Töcksfors i Värmland premiär.

www.lagerhaus.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.