23.04.2021  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus till Galleria Duvan

Kedjan byter läge i Karlstad

I slutet av mars öppnade Lagerhaus en ny butik i Karlstad i Galleria Duvan i Karlstad. Med det nya läget hoppas kedjan bli mer tillgänglig för de som rör sig i stadskärnan samt är på väg in och ut ur city via tågstationen.

”Lagerhaus har hjälp till att skapa ”Happy Places” för värmlänningarna via butiken i Karlstad under många år och nu blir vi ännu lite mer synliga i och med ett nytt läge där fler personer är i rörelse” säger Jerker Levin, VD på Lagerhaus.

www.lagerhaus.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.