12.08.2022  |  Business  |  Branschnytt

Lammhults gör stabilt andra kvartal

Omsättningen ökade med omkring 21 procent

Lammhults nettoomsättning under andra kvartalet 2022 uppgick till 224,6 miljoner kronor jämfört med 185,3 miljoner i fjol, visar bolagets kvartalsraport. Rörelseresultatet under perioden steg från 1,3 miljoner kronor i fjol till 2,9 miljoner kronor.

”Koncernen har det senaste året kontinuerligt redovisat ökad omsättning och trenden fortsatte i det andra kvartalet. Vår produktportfölj är väl anpassad till hög efterfrågan på funktionella och designmässigt tilltalande kvalitetsmöbler. Tillväxten i kvartalet var drygt 21 procent jämfört med samma period föregående år och försäljningen uppgick till 225 miljoner kronor”, säger VD och koncernchef Daniel Tell.

lammhultsdesigngroup.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.