05.08.2022  |  Dining  |  Tabletop

Lekfullt färgspel

Rhombe Color är inte bara färgat porslin. Lyngby Porslins moderna servisklassiker är en stilmarkör och en öppen kärleksförklaring till den kuraterade dukningen, där allt är tillåtet. 

Bakom Rhombe Colors lekfulla färgsättning, allt från Miami-pasteller till nordiska aquanyanser, ligger designduon Stilleben, som i höst belyser det klassiska kronljusstaken i en regnbåge av grön, gul och rosa glasyr. 

www.lyngbyglas.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.