16.03.2020  |  Interior  |  Textil

Lexington erbjöd sovmorgon på World Sleep Day

Vill belysa vikten av sömn och sovvanor.

För tredje året i rad uppmärksammade Lexington World Sleep Day med initiativet Sleep Well. Live Well., som belyser sömn och sovvanor, vad som krävs för en god natts sömn, riskerna vid brist på sömn samt vikten av en bra sovrumsmiljö. Som en symbolisk handling gavs företagets medarbetare även sovmorgon på World Sleep Day, som arrangeras av World Sleep Day Committee of World Sleep Society och i år inföll fredag den 13 mars, fredagen innan vårdagjämningen.

Sömn ligger Lexington varmt om hjärtat, och har varit ett av företagets fokusområden sedan starten för över 20 år sedan. Kristina Lindhe, Lexingtons grundare, VD och kreativa chef, uppmuntrar även andra företagsledare att ta ansvar för sina medarbetares sömnkvalitet, till exempel genom att erbjuda sovmorgon eller undvika jobbrelaterad kontakt utanför arbetstid, som e-post och telefonsamtal.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.