30.06.2020  |  Business  |  Utrustning

Lindra din muskelspänning själv - enkelt, snabbt och säkert!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med den intelligenta massagepistolen, Witt Super Hit™ Master, får du en djupgående muskelmassage, som löser upp spänningar efter stress, enformigt och belastande arbete, träning samt lindrar ömhet. Det bästa är: du kan använda den hemma i lugn och ro.

Witt A/S är redo med en ny kvalitetsmassagepistol, som på ett intelligent sätt lindrar arbetsrelaterade muskel-spänningar och ömhet efter träning. Den är praktisk, sladdlös och guidar dig hela vägen. Den är speciellt effektiv vid:  

  • Muskelspänningar i nacke, skuldra, armbåge och underarm
  • Muskelspänningar i ryggen (unikt massagehuvud möjliggör säker massage på båda sidor av ryggraden)
  • Ömma muskler efter träning/idrott (ben, lår, stjärt, bågsena och axlar)

Witt Super Hit™ Master massagepistolen är utrustad med revolutionerande funktioner, som ger dig den säkerhet, användarvänlighet och komfort du har behov för. Därmed kan du känna dig helt trygg, när du själv lindrar dina muskelspänningar efter en lång arbetsdag eller utövande av hårda fysiska idrottsaktiviteter med Witt Super Hit™ Master massagepistolen.

Massagepistolen ger dig en professionell behandling, då den på ett intelligent sätt registrerar det valda massagehuvudet, varefter systemet konfigureras. Med röststyrningen blir du kunnigt guidad, och vet därför alltid, om du har valt det rätta massagehuvudet.

Witt Super Hit™ Master är utrustad med en tydlig och användarvänlig display, som visar slaghållfasthet, nedräkning, hastighet, batterinivå och det valda massagehuvudet, samt var på kroppen, det bör användas. Massagepistolen är dessutom utrustad med intelligent igenkänning av muskler och ben, vilket garanterar dig en säker användning av apparaten.

Witt Super Hit Master är gediget tillverkad av fuktbeständigt material med dynamisk kraftbalansering, som ger en tyst massage. Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri, ergonomiskt grepp och användarvänlig, elektronisk display. Fem utbytbara massagehuvuden för olika typer av massage medföljer.

Rek. Försäljningspris: SEK 4.299,- / Tillgänglighet: Hösten 2020.

Länk till highres. bilder: https://media.witt.dk/_8lNs2amosmLIiR

Se en video av produkten: https://witt.zone/personalcare/wp-content/uploads/2020/06/witt-super-hit-massage-gun-1280x720-001a.mp4

För ytterligare information om Witt Super Hit™ Master massagepistol: https://witt.zone/personalcare/

För ytterligare information kontaktas:

Henrik Buur
Försäljningschef
Tel: +45 20 41 11 45
Mail: hbu@witt.dk

Witt Super Hit™ Master – vinnare av IF Design Award 2020  / Professionell massage hemma hos dig själv – var som helst och när som helst…

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.