23.06.2020  |  Business  |  Textil

Linum utvecklar e-handeln

Inleder samarbete med leveranslösningsföretaget Ingrid.

Det svenska textilvarumärket Linum arbetar sedan januari 2019 med att utveckla sin e-handel, som idag utgörs av en onlinebutik för hela Europa. Hittills under 2020 har omsättningen ökat med drygt 60 procent, jämfört med samma period förra året. Arbetet har innefattat utveckling av den grafiska designen samt kartläggning och strukturering av sortimentet. Det senaste steget är att förbättra kassalösningen genom anpassning av betallösningar samt ett samarbete med leveranslösningsbolaget Ingrid, som möjliggör en mer komplex utkörningsmodell. Detta för att möta krav och önskemål från företagets kunder.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.