21.07.2021  |  Interior  |  Textil

Ljus, lätt ekologisk bomull

Sommaren knackar på dörren och snart kommer balkong- och altandörrarna att vara öppna dagen lång. Knyt ihop inne och ute med Elvangs nya kollektion Thyme med lätta filtar och kuddar.

Den mångsidiga och praktiska kollektionen produceras i GOTS-certifierad ekologisk bomull. Kollektionens lågmälda design kan verka enhetlig på avstånd, men vid en närmare anblick avslöjas ett levande mönster av ljusa trådar som ger en spelande yta och vittnar om vackert hantverk. Plädarna och kuddarna finns i sex ljusa färger.

Elvang är också Fairtrade-certifierad av World Fair Trade Organization, och produkterna tillverkas under korrekta förhållanden för både miljö, människor och djur.

www.elvang-denmark.dk

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.