24.09.2019  |  Interior  |  Design

Ljusarkitektur

Skultuna lanserar Streamers.

Under en resa i Mexiko fascinerades formgivaren Luca Nichetto av volymerna och balansen i den centralamerikanska modernistiska arkitekturen. Upplevelsen tjänade som inspiration till den nya serien Streamers för Skultuna.

Ljushållarna består av geometriska former i vit, svart, grön och brun marmor som kan kombineras på olika sätt med löstagbara hållare för värmeljus och kronljus i mässing.

skultuna.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.