27.08.2020  |  Furniture  |  Belysning

Ljusfenomen

Valerie Objects lanserar Halo.

Halo är en ny armatur av den belgiske formgivaren Maarten De Ceulaer för femårsjubilerande designföretaget Valerie Objects. Ljuset rör sig osynligt genom den rundade glasskivan och sprids i en halvcirkel från den sandblästrade kanten, likt ljusfenomenet som gett den sitt namn. Kollektionen består av bordslampor, golvlampor och taklampor. Maarten De Ceulaer, som är baserad i Bryssel, är utbildad vid prestigefyllda Design Academy Eindhoven.

www.valerie-objects.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.