20.08.2019  |  Furniture  |  Belysning

Ljuspunkt att hänga upp

Trådlösa Bolleke lyser upp inne eller ute.

Trådlösa, portabla och uppladdningsbara lampan Bolleke från Fatboy kan hängas upp i sin silikonsnodd varhelst den behövs, inomhus såväl som utomhus. Lampan är 20 centimeter i diameter och har tre olika ljuslägen. En laddning ger upp till 24 timmars belysning. Silikonsnodden som kommer i fyra färger är inspirerad av segelsnoddar. För designen svarar den nederländska formgivaren Nathalie Schellekens från Studio ONS.

www.fatboy.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.