20.07.2022  |  Interior  |  Utrustning

Ljuspunkter

Avskalad skandinavisk design och pålitlig funktionalitet. Med sina enkla linjer och varma ljus är lyktan Hav från Villa Collection en sinnebild av stil och hemtrevnad som man enkelt och bekvämt kan flytta runt och ta med sig. Lyktan skapar mysig stämning både i vardagsrummet och på sommarens trädgårdsfester.

Det diskreta mönstret nederst på Hav för tanken till havets krusningar och passar väl ihop med resten av lampans enkla men trendiga design, som är skapad i samarbete med Design Studio Swift Creative i Århus.

Hav kommer med en trådlös 5- eller 10-watts Bluetooth-högtalare som ansluts till en smartphone. För laddning ingår en 1,5 m usb-kabel. 4–7 timmars laddning ger 6–8 timmars driftstid. Lyktan kan användas som en lampa utan ljud, som en högtalare utan ljus eller som båda samtidigt. 

www.villacollectiondenmark.com

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.