30.11.2021  |  Interior  |  Accessories

Luddfri förförelse

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmark lanserar nu en effektiv luddrulle som har en så läcker design att den gärna får stå framme i hallen.

I’ll remove every lint and fluff

– and put a smile on your face.

Gå välklädd hemifrån med den nya klädrullen från Zone Denmarks SINGLES-kollektion. Rullen tar bort hår och ludd effektivt och kan också användas för att ta bort hår och ludd från textilmöbler.

Ställ fram den i hallen och ta bort luddet innan du går hemifrån – ha även gärna en i garderoben så att du snabbt kan fräscha upp dina kläder. 

Papperet rivs av efter hand som rullen används, och extrarullar kan köpas separat. Rullen kan användas med de flesta refills, men Zone Denmark erbjuder naturligtvis även extra rullar med hela 90 lager, så att du får fler luddfria dagar innan du behöver byta.

Klädrullen finns i Black, Warm Grey, Elm Green och Cocoa Brown, så det finns garanterat en som passar din inredning.  

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design. 

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.