17.12.2018  |  Dining  |  Food

Lunchlåda i ny tappning

Matsäck med stil, enligt Alessi.

Alessis stilrena matlåda Food à Porter har designats av den japanska formgivaren Sakura Adachi, med inspiration från bland annat de traditionella japanska bentolådorna. Matlådan är tillverkad av termoplast och görs i färgerna ljusblå, röd samt grå. Den består av en större huvudlåda och två sidofack. Dessa hålls samman av silikonband, som finns i två olika längder: ett som omsluter lådorna precist och ett som kan användas som handtag för att bära matlådan som en handväska.

www.alessi.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.