29.06.2020  |  Dining  |  Food

Lycka i en kopp?

Ny svensk kaffeproducent med fokus på hållbarhet.

Lykke Kaffegårdar är en ny svensk kaffeproducent som äger hela sin värdekedja, inklusive gårdarna, som ägs tillsammans med kaffebönder i respektive land. Kaffet odlas med fokus på naturlig och social hållbarhet. Bakom projektet står en grupp passionerade kaffepersonligheter. Idag finns det två egenhändigt framtagna kaffesorter i sortimentet, bryggkaffe och espresso, samt ett utbud av te och örtte.

www.lykkegardar.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.