03.05.2021  |  Interior  |  Outdoor

Lys upp terrassen

I dag ställs det högre krav än någonsin på utomhusdesign. Vi vill sitta bekvämt med belysning som kan justeras på samma vis som inomhuslampor. Som komplement till utomhusmöbelserien Stay har designerduon Kaschkasch utvecklat en utomhuslampan Ani Lamp för blomus. Lampan går att få i tre storlekar och kan både stå, ligga och hänga. Inspirationen kommer från Berlins gatubelysning. Utöver Ani Lamp introducerar Blomus också lampan Farol av den tyske formgivaren Peter Lienhart.
de.blomus.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.