28.04.2022  |  Interior  |  Belysning

Lysande jubileum

Arne Jacobses Bellevue i jubileumsversion

I år skulle formgivaren Arne Jacobsen, kanske den mest inflytelserika bland de moderna danska formgivarna, ha fyllt 120 år. För att fira jubileet lanserar &Tradition två jubileumsversioner av hans ikoniska lampa Bellevue som producerades första gången 1929. Golvlampan Bellevue Anniversary Edition kommer i två färgställningar, vit och bronsfärgad mässing samt grå med bronsfärgad mässing.

www.andtradition.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.