04.01.2020  |  Interior  |  Belysning

Lysande krumelur

Tobia från Foscarini är lätt att flytta.

Formgivaren Ferrucio Laviani står bakom vägg- och golvlampan Tobia från Foscarini, ett projekt som han arbetat med under en längre tid. Båda varianterna är framtagna för att vara lätta att flytta. Vägglampans två ändar möjliggör ett starkt ljusutsläpp uppåt, kombinerat med ett mjukare ljusutsläpp neråt.  
”Tobia är ett exempel på hur enkelhet kan ha karaktär. Hur ljuset i sig blir till ett objekt”, förklarar Ferruccio Laviani. 

www.foscarini.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.