08.02.2019  |  Interior  |  Bad

Lyx efter badet

Dubbla trådar skapar extra mjukhet.

I Japan är det traditionella badet en ritual där inga detaljer får bli för dominanta och störande. Därför kommer den nya handduksserien Kisho från tyska Blomus i harmoniskt lågmälda toner av grått och nougatfärgat. För tillverkningen står Uchino, en av Japans finaste leverantörer av badrumstextil. Serien Kisho är vävd med dubbla trådar för att göra materialet extra mjukt och öka uppsugningsförmågan.

blomus.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.