11.11.2022  |  Kitchen  |  Food

Mät rätt med Rosti

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med måttserien Mensura gör Rosti vardagen enkel – och den gör det enkelt att mäta rätt när du bakar och lagar mat.

Den nya serien består av en mätkanna på 1,0 liter, ett decilitermått och en måttsked, som både kan köpas som ett set eller var och en för sig.

Den nya måttserien Mensura är ännu ett exempel på Rostis starka fokus på formfulländad funktionalitet. Alla tre produkter i serien kombinerar enkel och intuitiv funktionalitet med en klassisk design skapad av Halskov & Dalsgaard Design.

Kvalitet på kokpunkten

Mätkannan, decilitermåttet och måttskeden har alla en markering mitt på som delar in skeden i ett mått för tesked respektive matsked. Måttskeden har dessutom ett långt skaft som gör det enkelt att ta t.ex. socker och mjöl direkt från påsen.

Decilitermåttet är indelat i en halv/hel deciliter, mätkannan i en halv/hel liter. Alla tre produkterna är gjorda i materialet SAN, som är transparent, slitstarkt och tål maskindisk. Dessutom har Mensura-mätkannan den unika egenskapen att den tål kokande vatten.

Massor av mått

Som en del av mätkannans funktionalitet har den måttindikeringar för ml, cups och oz samt för mjöl, ris och socker – och måttskeden och decilitermåttet kan enkelt förvaras i kannan så att setet tar minimalt med plats när det inte används.

Den nya Mensura-måttserien finns i en transparent version eller i de eleganta färgerna Dusty blue och Nordic green. Oavsett färg gör nyheten från Rosti det enkelt och intuitivt att mäta rätt i vardagen.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.