25.05.2022  |  Furniture  |  Outdoor

Mångsidigt för uterummet

Hay presenterar Balcony

Utomhusserien Balcony är det senaste samarbetet mellan Hay och formgivarna Ronan och Erwan Bouroullec, vilket tidigare bland annat resulterat i serien Pallisade. Kollektionen innehåller stapelbara stolar och karmstolar, bord och bänkar i ett flertal färger. Hålen i sitsar, ryggstöd och bordsytor är inte bara dekorativa element utan ger också bra vikt och balans till möblerna. Materialet är tåligt, pulverlackerat stål.

www.hay.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.