12.10.2019  |  Furniture  |  Branschnytt

Möbelmässan Göteborg växer ytterligare till 2020

Stor andel återvändande utställare.

Årets upplaga av Möbelmässan Göteborg hade dubbelt så stor utställningsyta som 2018 och en ökning med 75 procent i besökarantal. Nu planerar mässan att växa ytterligare inför 2020. Ytan på Svenska Mässan kommer att vara ännu större, för att ge plats åt fler utställare och ett utökat antal produktkategorier, bland annat inom inredning som komplement till sortimentet av möbler och belysning.

Mässans fokus ligger på utställarna och deras produkter samt inköp, men det planeras även för att erbjuda någon form av inspirationsområden och aktiviteter. Dessutom kommer den uppskattade branschfesten att återkomma. Bo Magnusson, VD för arrangören BraMässor och projektledare för Möbelmässan Göteborg, säger i ett pressmeddelande att man redan nu har bokat in ungefär hälften av utställarna från i år, samt flera nya företag.

Möbelmässan Göteborg 2020 går av stapeln den 26–27 augusti och är öppen för fackbesökare, som detaljhandelsbutiker, e-handlare samt inredare.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.