Möbler

Design

I mötet mellan vintage och modern formgivning

Utställning på Jacksons galleri i Stockholm.

Design

70-årsjubilerande Stockholm Furniture & Light Fair bjuder på det senaste inom skandinavisk design

Den 4-8 februari är det dags för årets upplaga av Stockholm Furniture & Light Fair, världens ledande mötesplats för skandinavisk design. Hållbarhetsfrågans aktualitet syns tydligt i både formgivning, materialval och produktion hos en mängd av årets utställare. På scenen i Designbaren, signerad Fredrik Paulsen, bjuds besökaren på spännande föredrag inom design och arkitektur. Lördag 8 februari är denna fackmässa öppen för allmänheten och vi välkomnar alla designintresserade som vill se det senaste inom möbler och belysning till Stockholmsmässan.

Sponsrat innehåll

Design

Hållbar och flexibel förvaring

Mitten lanseras i mindre version.

Ledning & drift

Ett anrikt svenskt möbelföretag – nu med egen design

Rowico är ett svenskt möbelföretag med sina rötter och huvudkontor i Halmstad. Företaget grundades 1971 av Roland Hammargren och drivs idag vidare i tredje generationen av hans barnbarn, Jessica och Fredrik Hammargren. Jessica som VD sedan drygt ett år tillbaka och Fredrik som inköpschef.

Accessories

För en personlig prägel

Ny Bauhaus-inspirerad design från Prettypegs.

Branschnytt

Mio tar superföretagsbrons

Veckans Affärer listar Sveriges starkaste företag.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.