16.10.2020  |  Business  |  Branschnytt

Möbler på dagen och vin på kvällen

Gemla öppnar vinbar i Stockholm

I mitten av oktober ska dörrarna slås upp för Gemla Studio och Vinbar i fastigheten Stockholmsverken på Södermalm i Stockholm. Konceptet är ett samarbete mellan Gemla Möbelfabrik och sommelieren Anna Mellfors, tidigare bland annat på La Colline. Kopplingen är ett gemensamt fokus på hantverk och hållbarhet. På menyn står naturliga viner, utan tillsatser och från obesprutade gårdar, och mat på ekologiska, gärna lokala, råvaror.

gemlavinbar.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.